Monedha : Leke

Test  shtatzanie x 1 Shihe të plotë

Test shtatzanie x 1

  • Testi i shtatëzanisë “FIRST RESPONSE” nëpërmjet një teknologjie të avancuar ju ofron rezultate të sakta 5 ditë para mungesës së ciklit.
  • FIRST RESPONSE është mbi 99% i saktë në zbulimin e niveleve tipike hormonale të shtatëzanisë që nga dita e ciklit të pritshëm.

600.00 Leke

Me blerjen e këtij produkti, ju mund të mblidhni deri në 60 pikë. Shporta juaj ka në total 60 pikë pikë që konvertohen në një kupon prej 12.00 Leke !


Church and Dwight

Church & Dwight Co. Inc., është një kompani me vlerë 2.6 miliardë USD, me seli kryesore në Euing, Nju Xhersi, e cila është themeluar në vitin 1846.

Ne jemi një nga kompanitë me rritje më të shpejtë të mallrave të paketuara konsumatore, dhe kemi tejkaluar arritjet e Standard & Poor's më shumë se dy herë gjatë 10 viteve të fundit. Church & Dwight është lider në industrinë e Produkteve konsumatore të kujdesit të shtëpisë dhe kujdesit personal, me marka siARM & HAMMER, Trojan, First Response, Nair, Spinbrush, Oxi Clean, Orajel etj.

Biznesi i kompanisë ndahet në 3 segmente kryesore:  

Segmenti Konsumatorë vendas përfshin tetë markat e fuqishme: ARM & HAMMER, Trojan, First Response, Nair, Spinbrush, Oxi Clean, Orajel dhe XTRA, si dhe produkte të tjera të kujdesit shtëpiak dhe personal.

Segmenti Konsumatorë Ndërkombëtarë shet një sërë produktesh të kujdesit shtëpiak dhe personal, disa prej të cilëve përdorin të njëjtat emërtime si linjat e produkteve vendase në tregje ndërkombëtare ku përfshihet Kanadaja, Franca, Australia, Mbretëria e Bashkuar, Meksika, Brazili dhe Kina.

Segmenti Produktet e specializuara është prodhuesi më i madh amerikan i Bikarbonat natriumit, që shitet së bashku me kimikate të tjera inorganike për një sërë aplikimesh industriale, institucionale, mjekësore dhe ushqimore. Ky segment gjithashtu shet një gamë të gjërë produktesh të ushqimit të kafshëve dhe pastrimit të specializuar e profesional.  

 

Shkruani komentin tuaj

Test  shtatzanie x 1

Test shtatzanie x 1

  • Testi i shtatëzanisë “FIRST RESPONSE” nëpërmjet një teknologjie të avancuar ju ofron rezultate të sakta 5 ditë para mungesës së ciklit.
  • FIRST RESPONSE është mbi 99% i saktë në zbulimin e niveleve tipike hormonale të shtatëzanisë që nga dita e ciklit të pritshëm.

Shkruani komentin tuaj